Kodėl verta pakeisti įprastas grožio priežiūros priemones

Dažnai pamirštame, kad oda yra pats didžiausias žmogaus organas, per kurį yra pašalinami toksinai iš kūno. Jeigu ant Jūsų odos atsiranda raudoni bėrimai, kankina nuovargis ir padidėjęs sveikatos jautrumas, tai reiškia, kad tokiu būdu, kūnas bando su Jumis bendrauti ir Jums kažką pasakyti.

Pavyzdžiui, aknė ir hormoniniai spuogai rodo, kad Jūsų kepenų veikla bei hormonai yra išsibalansavę. Tai gali būti ženklas, kad renkatės netinkamus maisto produktus ir kūnas yra apnuodytas.

Esu mama bei natūralios sveikatos priežiūros propaguotoja, todėl stengiuosi vengti pesticidų bei perdirbto maisto savo šeimoje.

Tačiau daugybė parabenų ir priedų, kuriuos galima rasti kasdieniuose grožio produktuose, yra lygiai tokie pat kenksmingi Jūsų kūnui ir sveikatai.

Ar žinojote, kad kiekvieną dieną savo odos priežiūrai mes naudojame apie 127 skirtingus toksinius komponentus. Neužmirškite, kad mūsų oda per 20 minučių sugeria visas šias chemines medžiagas, kurios patenka į kraują.

Nauji metai – sveikesnė aš ir mano šeima. Nusprendžiau pasielgti teisingai ir mėnesį nevartoti cukraus bei kofeino. Ir leiskite Jums pasakyti – tai nėra lengva. Bet oho, kokie nuotaikos skirtumai ir jausmas, jog esu žymiai laimingesnė. O dar tik trylikta diena.

Pereidami prie natūralių grožio produktų jūs galite palengvinti kepenų darbą, o tai galiausiai gali padaryti ženklią įtaką jūsų bendrai savijautai ir sveikatos būklei. 

Aš žinau, ką Jūs dabar galvojate, bet – STOP! Jūs neprivalote išleisti visų savo uždirbamų pinigų, jeigu norite naudoti natūralias kosmetikos priemones.

Štai penki patarimai, kaip „persijungti“:

PRADŽIAI

Investuokite į produktus, kuriuos naudojate dažniausiai. Tokie produktai kaip veido kremas ir dezodorantas yra privalomi. Aš naudoju geriausius ingredientus savo kuriamiems Klein's Organic produktams, ir jeigu nusprendžiau išbandyti save natūralios kosmetikos gamyboje, šiam šeimos verslui aš sąžiningai renkuosi tik ekologiškas sudedamąsias dalis.

PRADĖKITE NUO MAŽŲ POKYČIŲ

Jūs neprivalote pakeisti visų savo naudojamų grožio produktų per vieną dieną. Tai gali būti per didelis pokytis. Pradėkite nuo mažų pokyčių. Pirkite naujus produktus, sunaudoję senuosius, juos pakeisdami ekologiškais.

PAMIRŠKITE PRIEKINES ETIKETES

Net jeigu etiketėje rašoma, jog produktas yra “visiškai natūralus“, tai nereiškia, kad jis 100% ekologiškas ir yra pagamintas tik iš sąžiningai atrinktų natūralių ingredientų. Štai kodėl didžiosios kompanijos, kurių kišenės pilnos grynųjų pinigų, naudoja tokias reklamines strategijas kaip „žaliasis smegenų plovimas“.

Lygiai taip pat etiketės su prierašu “ekologiškas“ pradeda prarasti savo tikrąją reikšmę. Tam, kad būtų pavadinti „ekologiškais“, Jūsų produktų sudėtyje turėtų būti ne mažiau kaip 95% sąžiningai atrinktų ekologiškų ingredientų ir tik 5% priedų bei sudedamųjų dalių, kurios prailgina produkto galiojimo laiką.

Tačiau, praėjusiais metais, ES Kosmetikos Komisija iškėlė klausimą, ar tokiuose produktuose būtų galima naudoti GMO, į ką turėtumėte taip pat atkreipti dėmesį. Taigi, visuomet skaitykite, kas yra rašoma produkto etiketėse. Ieškokite parabenų bei kvapų aprašymo.

Šia tema aš esu parašiusi straipsnį “9 pagrindinės kenksmingos cheminės medžiagos randamos muile“.

ATRASKITE PATIKIMĄ PREKINĮ ŽENKLĄ

Žinoti apie savo grožio produktų prekinį ženklą yra lygiai tas pats kaip eiti apsipirkti pas vietinius ūkininkus ir žinoti, jog jie parduoda tik kokybiškus produktus. Prekiniame ženkle ieškokite patikimumo ir domėkitės sudedamųjų dalių tiekimo šaltiniais. Užduokite klausimus.

Pavyzdžiui, Klein's Organic yra visiškai natūralus prekinis ženklas, rankų darbo grožio linija. Mes esame atsidavę tam, ką darome ir žinome, kodėl tai darome.

Mes asmeniškai bendraujame su kiekvienu klientu, kadangi kuriame veido kremus pagal užsakymą.

Tam, kad mūsų klientai būtų patenkinti, mes užduodame daug svarbių klausimų, susijusių su odos būkle bei sveikata. Tokiu būdu, mes sukuriame geriausią produktą, skirtą būtent jiems.

Jūs taip pat galite stebėti kiekvieną produkto gamybos žingsnį  ir matyti ingredientus, kuriuos naudojame.

Klein's Organic produktuose mes naudojame savo pačių augintas bei pačių rinktas žoleles, jas renkame kuo toliau nuo miestų ir kelių. Ten, kur užterštumas yra mažiausias.

Atminkite: atsipalaiduokite ir per daug nestresuokite. Duokite sau pažadą mėnesiui ir pradėkite nuo mažų pokyčių.

Pabandykite paeksperimentuoti su skirtingais prekiniais ženklais, išbandykite mėginius ir nuspręskite, kas Jums tinka labiausiai.

Būdama Klein's Organic ambasadore, aš rimtai pradėjau žiūrėti į gyvenimą be streso. Kiekvieną kartą prieš kurdama produktą – medituoju.

Tokiu būdu mano kūnas ir mintys apsivalo nuo neigiamos energijos. Patikėkite, tai tikra.

Daug kartų, kai kūriau produktus ir buvau nepasiruošusi bei stresavau, kremų sukurti nepavyko (vanduo ir aliejus tinkamai nesusimaišydavo). Mano muilai tiesiog perkaisdavo ir sprogdavo lyg ugnikalnis.

Aš galiu užtikrintai pasakyti – mūsų produktai yra pagaminti su didele meile bei rūpesčiu.

Leave a comment

All comments are moderated before being published

Prisotinti savo plaukus natūraliais, sveikais, augimą skatinančiais ingredientais, kurie maitina plaukus ir jų šaknis. Jeigu jūs maitinsite savo plaukus ir galvos odą organiniais aliejais, organiniais riebalais, vitaminais ir mineralais, ir atsisakysite visų kenksmingų cheminių medžiagų, tokių, kaip pavyzdžiui, SLS ir mikro plastikai, nesistebėkite, kad jūsų plaukai pradės stiprėti ir sparčiau augti.

Mes jums padėsime pasirinkti tinkamą šampūną ir pridėsime -10% nuolaidą

Atlikite 5 Klausimų užklausą